Gençlerin yeni umudu Ahmet Çaylıoğlu

07.02.2024 - Çarşamba 14:33

Üsküdar Belediyesine Millet Partisi farkı ile çok özel bir aday sayesinde değişim geliyor.   

Üsküdar Belediyesine Millet Partisi farkı ile çok özel bir aday sayesinde değişim geliyor.

Halkımız için var olacağız, özelikle gençlerimizin gelişimi, eğitimi ve sosyalleşmesi için bütün belediye imkanlarını sonuna kadar kullanacağız. Yemekten ulaşıma kadar gençlerimize bir çok konuda özel yardımlarda bulunacağız.

Bu nimetleri yaparken de parti gözetmeden bizden sonra bütün belediyelerin örnek alacağı bir hizmet şekli ile halkımıza sunacağız. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, kardeş belediyecilik anlayışı ile yurt dışı eğitim ve kültür turları sayesinde genç kardeşlerimizin ufunu açacak yurt dışı gezileri düzenleyeceğiz.  Ahmet Çaylıoğlu Genç dinamik milletiyle barışık hizmet aşığı bir politikacı;  Evet Ahmet bey ile çok eğlenceli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj yaptık. Bizi kabul edip bu samimi tavırlarından dolayıda sizlerin huzurunda ayrıca teşekkür etmeyi kendime bir borç bilirim. Başlıkta da belirttiğim gibi genç, dinamik ve hizmet aşığı olduğu her hareketinden, heyecanından, konuları anlatışından ve hatta her halinden belliydi.  Kendisi bu güzel söyleşi boyunca Üsküdar için projelerini, gençlere yönelik neler yapabileceğini ve hatta Üsküdar için hayallerinden bahsetti. Özellikle gençlerin üzerine çok düşüyor " gençler bizim geleceğimiz" diye sürekli üstüne basıyor.

Gençlerin vizyonlarını, onların yeteneklerine göre nasıl ayrılabileceğini ve hatta başarılı olabilecekleri alanlarına nasıl yönlendirebileceği hakkındaki projelerinin yanı sıra emekli ve dar gelirlilere yapılabilecek yardımlardan ayrı olarak gençler için özel destek ve eğitim paketlerini ayrıntılı olarak bizlerle paylaştı.  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü mezunu olan Ahmet Çaylıoğlu evli ve 1 çoçuk babası, İş adamı kimliği ile İstanbul, izmir, Ankara'da ve  Anadolunun bir çok ilde tanınan Ahmet Çaylıoğlu neredeyse tüm hayatını milletine hizmet etmek, yeni istihdam sağlamak ve farklı iş kollarına yatırım yapmakla geçirdi. Ahmet bey yeni dönemde Millet Partisi istanbul Üsküdar belediye başkanlığına adaylığını koyarken " Adil hizmet", "Millete Güven" ve "Üsküdar için değişim" sloganı ile yol açıktı ve Üsküdar halkından tam not aldı. Seçim çalışmalarının başladığı bu günlerde halkın yogun ilgisi ile karşılasan Ahmet Çaylıoğlu milletimin vereceği her görevi seve seve büyük bir azimle yerine getirmek için gecemi gündüzüme katacağımdan hiç şüpheniz olmasın dedi.  Üsküdar belediye başkan adayı Ahmet Çaylıoğlu bu vatanın insanlarını sevme aşkı siyaset yapma gereksinimi doğurdu. Türk toplumuna daha nasıl faydalı olurum, bütün çalışmalarım hem ticari, hem siyasi faaliyetlerimi aksatmadan nasıl devam ettireceğim üzerine. Benim için gençler daha önemli, özelikle genç beyinlerin oyundan daha çok desteklerine ihtiyacım var. Bu seçimin başta Üsküdarımıza olmak üzere tüm vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

Ahmet Çaylıoğlu' kimdir?  

1986 Amasya doğumluyum ilk orta lise Amasya bitiren Ahmet Çaylıoğlu üniversite hayatını Kütahya'da  Dumlupınar Üniversitesi fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü mezun olarak başladı. Daha sonra Anadolu üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezun olan iş adamı siyasetçi Ahmet Çaylıoğlu evli ve 1 kız babası. Sağlık sektörü başta olmak üzere bir çok şirkette CEO,  müdür gibi üst düzey yöneticilikten sonra 2012 yılında sağlık alanında yatırım yaparak, kendi şirketimi kurdu. 2014 yılında özel hastane işletmesi ve suan Delta evde sağlık hizmetleri olarak sağlık hizmeti veren bir şirketin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekle beraber bir çok sektörde yatırımları bulunmaktadır.Siyasi hayatına Anavatan Partisi gençlik kollarında başlayan Ahmet Çaylıoğlu sırasıya Ümraniye ilçe başkanlığı, Anavatan İstanbul il başkanlığı ve MKYK üyeliği görevinde bulundu. Daha sonra 25 ve 26 dönemde millet Partisi istanbul 1 bölge 1 sıra adayı oldu. " 28 dönem seçimlerinde millet partisi 1 bölge milletvekili adaylığı sağlık sektöründe işletmeci olması ve sektör de eksiklikleri yakınan bilmesi onu ön plana çıkartmıştır"

Kaynak : https://turkeytime.com.tr/2024/02/03/ahmet-caylioglu-millet-partisi-uskudar-belediye-baskan-adayi/